DJ Mark More - www.djmarkmore.com

Doelgr: lft 30/40, weddings, corporate events
Stijl: Een herkenbare mix van dance, funk, pop, rock en disco!

Duur: 2 uur, verlenging mogelijk (€ 100,- p/u)
Incl: Bespreking met de DJ (30 minuten)

_________________________________________

Stap in de wereld van DJ Mark More, waar muziek een verhaal vertelt op jouw bruiloft of zakelijk evenement! 🎶✨ Ervaar een meeslepende mix van dance, funk, pop, rock en disco, op maat gemaakt voor de leeftijdsgroep van 25 tot 50.

Mark brengt een unieke sfeer, waarbij elke beat naadloos overgaat in de volgende. Of je nu danst op discohits, meezingt met popklassiekers of je laat meenemen door de ritmes van funk en rock, Mark's muzikale reis is onvergetelijk.

Met zijn vakkundige mix en energieke presentatie creëert Mark More niet alleen een dansvloer, maar een ervaring. Boek hem nu en maak je klaar om te feesten met de perfecte soundtrack voor jouw speciale dag of zakelijke bijeenkomst! 🎉🕺


Mark More, echte naam Mark Vink, is oprichter van Active Dance Music en beoefent het DJ vak sinds 16-jarige leeftijd. Check www.djmarkmore.com

Lokaties waar Mark gedraaid heeft:
Waldorf Astoria, Amsterdam
Resident @ Club Ziggo afterparty's (zie agenda, kom kijken!)  -MOVIE!-

Sensation White Wedding Experience -MOVIE!-

Miljonairsfair, Amsterdam -MOVIE!-

Filmpremière Johan -MOVIE!- 

Wedding Party @ the Beach -MOVIE!-
Canal Parade Amsterdam
Wedding Party @ Barcelona
Club Las Palmas, Rotterdam
Canal Parade, Amsterdam
Amsterdam Arena, Amsterdam
Grand Hotel Krasnapolski, Amsterdam
Cruise Terminal, Rotterdam
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
Stuurboord, Antwerpen

_________________________________________

Soort Event: Wedding Max & Kelly Overdijk
Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

"We vonden de avond mede dankzij jullie helemaal geweldig! Als cijfer kunnen we niet anders dan jullie een 10 te geven. Al het publiek was ongelooflijk enthousiast over de DJ Mark More, jongens nogmaals bedankt en complimenten voor alles!!" -MOVIE!-
 
_________________________________________

Soort event: Wedding Party Stefan & Evelien Mandemakers-Duquesnoy
Locatie: Kasteel La Suvera, Pievescola (Toscane, Italie)

"Mark, super bedankt voor je geweldige performance op ons huwelijksweekend in Italie! We hebben voorafgaand een aantal keren contact gehad over de muziekkeuze en planning van het weekend, en jij voelde perfect aan wat wij graag zouden willen op muziek gebied!

De combinatie van de fantastische locatie in Toscane, de zon, het uitzicht en dan jouw muziekkeuze sloten naadloos op elkaar aan. Een mooie mix, van pop, dance, funk en disco maakte het een onvergetelijke avond voor ons.
We kunnen jou zeer zeker aanbevelen voor hippe weddings, en andere leuke evenementen. Wij waren in ieder geval super blij dat je erbij was! Bedankt!" 

Stefan & Evelien Mandemakers-Duquesnoy

_________________________________________

Soort event: Wedding Party Eefje & Steven
Locatie: Huis de Voorst, Eefde

Hoi Freek, we geven het optreden van DJ Mark een 10!!!

 

"Mark deed het zo ongelooflijk goed! Vanaf het moment dat onze klassieke openingsdans klaar was, had hij meteen het goede dansnummer klaarstaan en na 5 seconden was de hele dansvloer vol met dansende gasten en die dansvloer is constant helemaal vol geweest. En de lichteffecten van de Star Led show (op het ritme van de muziek) was echt helemaal het puntje op de i.


Mark stond ook zo relaxt te draaien, constant een big smile op z'n gezicht en dat heeft ook z'n positieve uitwerking op de zaal. Hij stond ook iedereen te woord en wist verzoeknummers goed te combineren met onze lijst die we aan Mark hadden doorgegeven. Van die lijst heeft Mark de perfecte combinatie gemaakt. Wij zelf hebben ook nog nooit zo veel gedanst op een avond, het was echt geweldig en we zouden Mark aan iedereen aan bevelen en de goede samenwerking met Active Dance Music! Nogmaals vele male dank aan Mark en jou en veel succes in de toekomst!!"

 

Groetjes Eefje en Steven


_________________________________________

Soort event: Wedding Party Herman & Hester
Locatie: West-Indisch huis, Amsterdam

Beste Mark en Leonardo,

 

Heel veel dank voor de superavond gisteren. We hebben echt zo'n ongelooflijk mooi feest gehad. Jullie hebben de boel echt helemaal plat gespeeld, echt super gaaf.

 

Gelukkig is het toch goed gekomen met de dansvloer. Fijn dat jullie zo flexibel waren! Na onze huwelijksreis zullen we nog wel contact opnemen met het openlucht museum.  Wij gaan lekker nagenieten en op reis naar Canada.

 

Nogmaals veel dank,  Herman en Hester


Minimaal benodigde techniek: StarLed Show

Prijs:
Op aanvraag
Upcoming Events
Thu 13 Jun
Studentenfeest, 18:30 - 22:30
Thu 20 Jun
Boot3, 18:00 - 23:00
Fri 28 Jun
Wedding Robert and Mandy, 17:00 - 19:00 (optie)
Sat 29 Jun
Eigen landgoed nabij Ter Aar, 22:30 - 01:30
Wedding Event Roze & Jeroen

Fri 5 Jul
Wedding Event Merel & Roel
Sat 14 Sep
EY Event