DJ Nick

Doelgr: lft 20/30/40, weddings, corporate events
Stijl: Een herkenbare mix van 80's,90's, zeroes, dance, en disco!

Duur: 3½ uur, avondvullend zonder pauze
Incl: Bespreking met de DJ (30 minuten)

_________________________________________

Deze ras entertainer is met zijn 2 meter + geen kleine jongen. Nick vertaalt zijn passie voor muziek naar het publiek, waardoor niemand kan blijven stilstaan! Met verschillende muziekgenres kan DJ Nick jou het gevoel geven dat jij de dansvloer gaat overnemen.

Geen plaat is te gek, zolang het ritmisch en dansbaar blijft! 80&90's, top 40 of gewoon lekkere house, zijn performance is van begin tot eind een spannende set die het publiek meeneemt!

Nick wordt gekenmerkt door zijn enthousiaste verschijning, gewaagde en diverse muziek keuze en zijn onuitputbare energie in de DJ boot.

Zijn unieke sound en performance vallen bij velen in de smaak en bezorgen hem veel optredens en samenwerkingen met artiesten. Met ruim 150 optredens per jaar is hij niet alleen te vinden in Nederland, maar ook in Zuid-Amerika, Ibiza, Duitsland, Scandinavië en Turkije!
_________________________________________ 

Referenties: 

Trouwdatum: 05-09-2009

Trouwlocatie: Kasteel Nienoord, Leek

  

We hebben DJ Nick zien en horen draaien op een bruiloft van vrienden. Een jaar later trouwden we zelf en we dachten meteen aan Nick.

 

Daar hebben we geen moment spijt van gehad. De voorbereiding verliep goed. Nick denkt mee en laat voldoende ruimte voor eigen ideeen over. Over de openingsmuziek wordt nog steeds gesproken! We hebben een paar van onze favoriete nummers doorgegeven en verder heeft Nick de vrije hand gehad in de muziekkeuze voor het feest. Het resultaat? De hele avond was de dansvloer goed gevuld door jong en oud! Hij heeft er in het oude kasteel Nienoord een echt groot feest van weten te maken en dat was precies wat we wilden!  

 

Hiske en Freek Burbach
_________________________________________  

Prijzen incl. 9% BTW
Basis prijs: € 513.12
Basis tijd: 210 minuten
Meer prijs (per uur extra): € 203.60