Complete Shows

Stijlvol, gewaagd, professioneel en strak verzorgd. Dat zijn de shows die u van Active Dance Music kunt verwachten.

Active Dance Music kenmerkt zich door haar nieuwe, moderne stijl. De shows zijn eigentijds en dat is tevens het imago die de show door de entourage uitstraalt. 

De shows zijn vernieuwend en met een grote aandacht voor uw wensen als klant. Active Dance Music besteedt altijd voldoende aandacht aan de kwaliteit en uitvoering van uw opdracht. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Als er iets is dat nog nooit is gedaan, gaan wij graag voor de primeur, de Active Dance Music is er klaar voor...

De kracht van de shows zit hem in de met stijl geklede DJ-set up en de moderne apparatuur.
Active Dance Music heeft enkele basisshows in diverse budget klassen samengesteld. De shows bevatten alle elementen voor een geslaagd feest en zijn geschikt voor dance events of exclusieve bedrijfsparty's.

Uitsluitend over de pakketten die door Active Dance Music zijn samengesteld krijgt u een korting die kan oplopen tot  € 600,-. De geluidsinstallatie die naar de shows wordt meegenomen is geschikt voor ongeveer 300 personen.

Afhankelijk van de grootte van het evenement kunt u ervoor kiezen extra geluidsapparatuur te bestellen in de lijst 'verhuur'. Hier kunt ook extra diensten of artikelen zoals danseressen of special effects bestellen om de show aan te vullen.

De complete shows zijn exclusief DJ's en vervoerskosten (0,50 €/km, min. €. 30,-) en inclusief installatiekosten.
Bring-Your-Own-Vinyl Party
Prijs:

€ 248.66


Boek nu
LaserShow
Prijs:

€ 489.05


Boek nu
StarLed Show
Prijs:

€ 747.78


Boek nu
StarLed Show ++
Prijs:

€ 967.32


Boek nu
Studenten Pakket
Prijs:

€ 275.00


Boek nu
VIP dance party
Prijs:

€ 767.14


Boek nu
VIP Dance Party ++
Prijs:

€ 1227.39


Boek nu
Wonderful White show
Prijs:

€ 913.55


Boek nu
YouVote show
Prijs:

€ 1815.00
Incl. 21% BTW

Boek nu