YouVote show

“Lach in de spiegel, scan je ticket en laat je meenemen in je eigen muzikale trip! In de vernieuwende YouVote show van Active Dance Music bepaal jij namelijk zelf welk muzikaal thema de dj elke tien minuten zal draaien!!”


Smaken verschillen! Daarom is de nieuwe YouVote show van Active Dance Music dé oplossing voor uw gasten. Laat hun  beslissen wat er gedraaid wordt! De show bestaat uit een nostalgisch theater uit de jaren ‘20 met een futuristische touch.

De DJ’s van Active Dance Music laten op ludieke wijze het publiek stemmen op drie verschillende muzikale thema’s. Dit gebeurt compleet met foto’s en tijdens het dansen. Na tien minuten wordt de muziek van het thema met de meeste stemmen gelanceerd. Dit vormt de basis van de YouVote show. De avond eindigt hilarisch wanneer de thema’s meer en meer cryptisch worden. Stemmen is nog nooit zo leuk geweest!


Het theater is geheel in sfeer aangekleed met authentieke theaterspots, dj booth in stijl en een groot scherm ter ondersteuning van de YouVote show. Kroonluchters, lichteffecten en grote theater doeken maken de fascinerende setting compleet. 

Prijzen incl. 21% BTW
€ 1815.00