Wonderful White show

U vraagt, wij luisteren! We kregen vanuit de branche geregeld het verzoek naar een stijlvolle witte show. We zijn op zoek gegaan naar een systeem dat bescheiden en compact oogt waarbij de geluidskwaliteit uitmuntend is.

Na een lange zoektocht is de keuze gevallen op het nieuwste systeem van LD systems. Dankzij de passende movingheads en opgeladen uplights erbij, zijn wij klaar om iedereen te voorzien van een witte show vol klasse! Van romantische en klassieke trouwlocaties tot moderne kantoren.


Het geluidsysteem heeft haar entree gedaan bij het West Indisch Huis tijdens de open trouwlocatie dag. Op deze dag kunnen diverse trouwlocaties bewonderd worden onder het genot van een hapje en drankje. Als vaste show leverancier van A Matter Of Taste, was Active Dance Music aanwezig voor de sfeer en presentatie van de nieuwe 'Wonderful White Show'.


De huurprijs bedraagt €500 ex BTW. Dit betreft de ophaal variant met 2 witte movingheads en 10 uplights. Deze set is ook beschikbaar met 4 witte movingheads en 20 uplights voor een meerprijs van €180. Installatie optioneel: €100
Pakket:
4 x LED Movinghead 200 Watt spot (Wit op alu buis) -Bekijk-
1 x Lichtsturing voor movingheads -Bekijk-
1 x Pioneer XDJ-RX2 all-in-one DJ systeem -Bekijk-
1 x Wireless Rolin’ Pioneer DJ Booth -Bekijk-
1 x 10 stuks LED Battery Uplights (wit, RGBWA UV) -Bekijk-
1 x LD Systems Maui 28 G2 Wit, stereo smal geluid -Bekijk-
1 x Installatie -Bekijk-
Prijs incl. BTW:
Totaal prijs: € 1034.55
Pakket korting: € -121.00
Pakket prijs: € 913.55