Flame, vlammenwerper 4 mtr.

Maak jou party compleet met vurige show-elementen door een Vlammenwerper te huren. De ‘Vlammenwerper’ geeft als  special effect je publiek een extra drive. Ongetwijfeld draagt het bij aan een “speciale ambiance” op je event.

De Vlammenwerper is een flexe vlammenshow: de dansende vlam en vuureffecten gaan synchroom met de pompende beats. De Vlammenwerper is uitsluitend te huur per twee stuks. Wij zorgen ervoor dat in elk apparaat een volle bus gas zit, voldoende voor ongeveer 100 vlammen (per apparaat). De Vlammenwerpers wordt uitsluitend geinstalleerd en bediend door Active Dance Music.

Voor dit mooie en spectaculaire,  special effect is geen vergunning nodig! Wel hebben heeft de Vlammenwerper een groot aantal ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Bij de huur van de Vlammenwerper is professionele bediening en begeleiding inbegrepen. Ook zijn er enkele veiligheidseisen die wij vooraf met u zullen bespreken. (hoogte plafond, decoratie etc.)\

Minimale afname: 2
Meerprijs externe gasfles: € 50,- (5000 vlammen)

Overige kernwoorden:
Pyrotechniek, Spray master, Vuurprojector, Vlammen projector, Propaan, butaan, aerosol, stage fire, show vuurmachine, show vlammenwerper, flames special effect, fire jet, vlammenmachine, vuurmachine, vuurshow, fireshow, rental, for rent, te huur, huren, Vlammenwerper, licht en laser.


Prijzen incl. 21% BTW
€ 496.10

Installatiekosten:
€ 60.50 (incl. 21.00% BTW)