Pioneer XPRS 15 Speaker

Deze XPRS 15 heeft een piekvermogen van 1500 Watt. De XPRS 15 is zeker als monitor op de grotere stages zeker goed te gebruik. Zet zijn EQ Mode achterop gewoon simpel op “Wedge” en geniet van een heerlijk helder en natuurlijk monitor geluid. De XPRS 15 zal echter nog vaker gebruikt worden als PA voor de kleine tot middelgrote zalen. Met 2 of 3 van deze speakers kunt u gerust een goed feest geven van 100 tot 150 man. 

Flexibiliteit

De XPRS 15 is eigenlijk voor bijna alles geschikt. Door de hoeveelheid aanpasbare parameters is hij heel gemakkelijk voor allerlei doeleinden in te zetten en heeft u meteen een goed geluid. Zo heeft de XPRS 15 naast de “Wedge” ook standaard EQ Modes voor Flat, Bass+ en Speeche. Zo kunt u simpel doch effectief de DSP aanpassen naar de situatie. Daarnaast is door de multi-stand statiefflens de luidspreker recht op een statief te plaatsen, maar ook op 7 graden. Zo heeft u bijvoorbeeld bij spraak dat de hoge frequenties precies daar heen gaan waar u dat wilt.

De XPRS-serie van Pioneer Pro Audio

Pioneer heeft met de XPRS-serie echt een kwalitatief goede speaker op de markt gezet. De actieve luidspreker brengt de kwaliteit van Pioneer die we kennen met een heerlijke warme sound, geweldig vermogen en luidsprekers die zijn ontwikkeld om te gebruiken. Pioneer heeft koste noch moeite gespaard om het beste uit deze serie te halen om ook “On the Road” te genieten van goed geluid, want daar zal de XPRS-serie het beste tot zijn recht komen. 

Specificaties

Productkenmerken

RMS vermogen in Watt750 - 1499 Watt
Diameter woofer15 inch
Aansluitingen luidsprekerRCA input, XLR input, out / link / thru
Maximale SPL130 dB - 139 dB
Minimum frequentie40 - 49 Hz
Maximum frequentie20 - 20.9 kHz
Prijzen incl. 21% BTW
€ 60.50