DJ Miss Braun

Doelgr: lft 25/45, clubs, weddings, corporate
Stijl: mix van dance, funk, soul, R&B en disco!

Duur: 3 uur zonder pauze, langer mogelijk
Incl: Bespreking met de DJ (30 minuten)

_________________________________________

Miss Brown geeft het uitgaansleven is een ware 'positieve boost'. Haar inzicht in mensen & muziek zorgt voor 'fire on the dancefloor'. En 'fire' is een 'understatement'. Deze professionele performer haalt het beste in haar publiek naar boven! 

 

Miss Brown staat er niet voor zichzelf, ze staat er voor haar publiek en niemand anders. De meeste party's komen op haar pad via 'mond tot mond' reclame, of door partypeople die haar al hebben ervaren. 'Drop by, party with us & party on!'- is haar instelling. Terecht!

 

Musici delen vaak de mening met DJ Miss Brown's opdrachtgevers; ze heeft een oor voor goede muziek, ze is stijlvol, professioneel en vooral veelzijdig. Ze draait regelmatig mee met geweldige showbands zoals The Tour (de Funk), Buckwheat, Hottown en The Recipe.

Haar specialiteit: Een lekkere mix van R&B, Soul, Funk, Hip-Hop, Disco, 80's, 90's, (Soulful-)House, Electro en hits van nu. Maar ook een avondje jazz of lekkere (tech-)house doet ze goed. Tip: Boek haar i.c.m. een saxofonist en ervaar optimaal muzikaal genot!

Referenties:

Resident-DJ bij: Club Werck, Sopranos Piano Bar, Bar Italia of de Roque.


Weddings & corporate Events: West-Indisch Huis, Het Rijk van de Keizer, de Beurs van Berlage, Westerliefde, House of Amsterdam.

Prijzen incl. 6% BTW
Basis prijs: € 768.50
Basis tijd: 270 minuten
Meer prijs (per uur extra): € 106.00