Première Robots

Pathé Arena Amsterdam

AMSTERDAM - Chris Zegers, Do, Eddy Zoëy en Edwin 'Ome Willem' Rutten schreden zaterdag over de blauwe loper van Pathé Arena voor de première van Robots. Zij bekeken de eerste vertoning van de animatiefilm, waarin hun stemmen zijn te horen, op een megagroot scherm.

Voor de entertainment was o.a. DJ Peter van stal gehaald om net als bij de Garfield premiere de 'kids' van de meest recente muziek te voorzien. Samen met de breakdance-act, een cocktailbar en diverse rollergirls was het feest compleet.

Met de presentatie van de film van de makers van Ice Age werd meteen de IMAX-zaal in de Amsterdamse bioscoop geopend. Pathé Arena is de enige bioscoop die reguliere bioscoopfilms vertoont op het tien keer zo grote IMAX-doek.

Robots vertelt het verhaal van de tiener Rodney (Zegers), die naar Robot City vertrekt om zijn droom, uitvinder worden, te verwezenlijken. Hij wil daar gaan werken voor het bedrijf van Bigweld (Rutten), zijn grote voorbeeld. Eenmaal in de grote stad ontdekt hij dat hypermoderne robots de macht hebben overgenomen.
Prijs:
Op aanvraag