Pioneer DJ mixset 2 x CDJ 2000 Nexus2 DJM 900 Nxs2

Het nieuwste van het nieuwste! Deze set bestaat uit tweemaal de CDJ2000 Nexus 2 speler en de nieuwe DJM900 Nexus 2 mixer!

Na vele jaren aan de top is het tijd om de DJM-900 clubmixer een update te geven. Daarom stelt Pioneer de DJM-900 nexus 2 voor, de nieuwe top in creativiteit voor professionele dj’s. Hij onderscheidt zich door zijn ultieme computer aansluitingen en up-to-date effecten en zijn uiterst performante functionaliteit en klank. En dat alles gebaseerd op de wereldwijde standaard, de DJM-900 Nexus.


De vierkanaals 96 kHz/24-bits geluidskaart verwerkt alle audiosignalen zonder verlies van kwaliteit en aangezien de DJM-900 nexus 2 gecertificeerd is voor Traktor en Rekordbox, wordt ook DVS-besturing mogelijk. Dj’s kunnen een USB-kabel aansluiten om Traktor rechtstreeks via de mixer te bedienen met Timecode CD en/of vinyl. 


Zes schitterende SOUND COLOR FX-kanalen vervangen de 4 kanalen van zijn voorganger en geven hem extra dimensies ten opzichte van elke andere DJ-set. Elk van de 4 kanalen heeft bovendien zijn eigen FX-processor om de lat nog hoger te leggen. De volledig herwerkte BEAT-EFFECTEN breiden het potentieel voor sensationele arrangementen nog verder uit: met 5 nieuwe effecten, een revolutionair niveau van controle en het gekende gebruiksgemak van Pioneer laat hij alle andere systemen achter zich. 


Het nieuwe, ingebouwde X-PAD verzekert ogenblikkelijke BEAT-effecten die u met één vinger kunt bedienen. Gebruikers van de CDJ-2000 Nexus 2 en CDJ-9001  kunnen de toets QUANTIZE van de DJM-900 nexus 2 gebruiken om al deze nieuwe effecten te vergrendelen op de Beatgrid van het afspeeldeck.


De Pioneer DJM-900 nexus-layout is de meest intuïtieve, meest gebruikte en meest creatieve in de hele sector. Met de nieuwe plug&play-software die dj-overgangen erg gemakkelijk maakt, krijgt men een mixer van de nieuwste generatie, klaar om professionele dj’s overal ter wereld te ondersteunen.

Pakket:
2 x Pioneer CD-Speler CDJ-2000 Nexus2 -Bekijk-
1 x Pioneer mixer DJM-900 Nexus2 -Bekijk-
Prijs incl. BTW:
Totaal prijs: € 235.95
Pakket korting: € -48.40
Pakket prijs: € 187.55